Commodore News Page Richard Lagendijk English Nederlands Deutsch Polski CommodoreInfoPage - YouTube mos6502 - Twitter RSS

DELA - EP64

De DELA EP64 is een cartridge voor de Commodore C64 computer met een 64 kByte ROM capaciteit. De DELA EP64 cartridge is gemaakt door DELA Elektronik GmbH in Duitsland.

De DELA EP64 heeft een ingebouwde module generator om uw programma's voor te bereiden voor een EPROM programmeerapparaat. Wanneer de EPROM's zijn geprogrammeerd, is er een menusysteem beschikbaar om de verschillende programma's die op de EPROM's staan te kiezen. Het is mogelijk om een extra Reset en Aan/Uit schakelaar op de cartridge te installeren.


Technische informatie over de DELA EP64:

Het is mogelijk om uw eigen DELA EP64 cartridge replica te bouwen met de informatie in onderstaande link. Ik heb uren en uren besteed aan het maken en controleren van de printplaat en het schema, maar ik kan niet garanderen dat de tekeningen perfect zijn. Als u met deze informatie een DELA EP64 cartridge-replica bouwt, is dit op eigen risico. Maar als het je lukt om een replica te bouwen, laat het me weten!

De technische bestanden voor de DELA EP64 cartridge.

Toepassing:

C64, C128

Programma:

64 kByte ROM cartridge

Aansluitingen:

Expansion port

Schrijver:

---

Afmetingen:

88 x 68 x 21 mm

Producent:

DELA Elektronik GmbH
De DELA EP64 cartridge.
Het startscherm van de DELA EP64 (GIMA printservice) cartridge.
De printplaat van de DELA EP64 cartridge.
Het schema van de DELA EP64 cartridge.
Bijgewerkt: 2022-09-07 13:46:24